Bent u lid van de Nederlandse Vereniging te Brussel en u kent uw login codes niet (meer)?

         
Het blijkt dat sommigen hun paswoord weinig gebruiken en daarom vergeten. U kunt met uw e-mail adres, waarmee u op de vereniging bekend is, een nieuw paswoord aanvragen. 
U bent uw paswoord vergeten:
 
 
 1. U klikt links onder op de startpagina op de link “Wachtwoord vergeten?”
 2. Er verschijnt een nieuwe pagina met bovenaan Paswoord vergeten? Daaronder wordt gevraagd uw E-mail adres te geven. Dat is uw e-mail adres zoals vermeld in ons ledenboekje. Vul uw adres in en klik op Verzenden.
 3. Er zijn  nu twee mogelijkheden:
  1. Er verschijnt een nieuwe nagenoeg blanke pagina met daarop bovenaan “Mail verzonden. Klik hier om terug te komen”. U hoeft niet terug te gaan. Uw sluit gewoon de verbinding.
   Of:
  2. Er verschijnt een nieuwe nagenoeg blanke pagina met daarop bovenaan “Geen gebruiker met deze email”. U heeft een e-mail adres ingevuld dat niet in ons bestand staat. Zoek het correcte e-mail adres in het ledenboekje en begin opnieuw of mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 4. U opent uw mailbox waar de mail “Wachtwoord reset” van de Nederlandse Vereniging verschijnt. Daarin staat uw nieuwe 4 cijferig paswoord en daaronder een link naar de website. Klik op die link.
 5. Een nieuwe pagina, onderdeel van onze website, verschijnt. U vult daarop wederom uw e-mail adres in en daaronder het zojuist ontvangen 4 cijferig wachtwoord. Klik op Inloggen.
 6. U bent ingelogd en uw wachtwoord is definitief. U mag het vervolgens ook aanpassen via Bewerk Profiel met een voor u gemakkelijk te onthouden wachtwoord, maar dat is niet nodig. Hetzelfde geldt voor de Gebruikersnaam.
   
 7. Deze procedure loopt wel vast als u reeds ingelogd bent en dan toch een paswoord aanvraagt, ook als u herhaaldelijk een verkeerd paswoord gebruikt, wordt u automatisch geblokkeerd.  In die gevallen kan alleen de webmaster u nog helpen.

 8. LinksNedVer
 

Deze site gebruikt cookies, die echter door geen enkele andere site gelezen worden.

Ik aanvaard cookies van deze site.Voor akkoord