Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging te Brussel. Kaart

Zoekt u Hollandse gezelligheid in hartje België?  U vindt dit bij de Nederlandse Vereniging: de club in Brussel waar Nederlanders elkaar sinds 1906 ontmoeten. Als u geen tijd heeft ons E-blad met alle relevante informatie over onze vereniging te lezen, lees dan hier  met ons belangrijkste nieuws.

De volgende mededelingen heeft de vereniging ontvangen en wij geven ze u ter informatie door:

Economisch Nieuws België verspreid door de Nederlandse Ambassade te Brussel.

Nederlandse Ambassade: Spreekuur Sociale Zekerheid en Belastingen door Bureau Belgische Zaken en Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen op donderdag 20 juni 2019.   Bent u Nederlander in België en heeft u vragen over de Belgische sociale zekerheid en belastingen? Bureau Belgische Zaken en team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen houden op 20 juni een gratis spreekuur op de Ambassade om al uw vragen te beantwoorden. U kunt een kosteloze afspraak (max. 30 minuten) maken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarin aan of u met een voorlichter van BBZ (pensioen, kinderbijslag, werkloosheidsuitkering, enz.) of GWO (belastingen) wilt spreken. Gelieve ook uw voorkeur voor de ochtend of middag aan te geven. Wij proberen hier rekening mee te houden. Vanwege beperkte capaciteit raden wij u aan u zo snel mogelijk aan te melden.

----------------------------------------

Voor hen, die nog geen lid zijn van de Nederlandse Vereniging, maar wel graag de sfeer bij ons willen opsnuiven, kom langs op onze maandelijkse Happy Hours iedere eerste woensdag van de maand of bekijk ons Programma.

U kunt u ook vrijblijvend via contact inschrijven voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over alle interessante activiteiten en belevenissen.

Lid worden? Neem dan contact met ons op. Hopelijk tot binnenkort!