Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging te Brussel. Kaart

Zoekt u Hollandse gezelligheid in hartje België?  U vindt dit bij de Nederlandse Vereniging: de club in Brussel waar Nederlanders elkaar sinds 1906 ontmoeten. Als u geen tijd heeft ons E-blad met alle relevante informatie over onze vereniging te lezen, lees dan hier  met ons belangrijkste nieuws.

De volgende mededelingen heeft de vereniging ontvangen en wij geven ze u ter informatie door:

• Economisch Nieuws België verspreid door de Nederlandse Ambassade te Brussel.

Zoals eerder vermeld hebben we via de Ambassade een uitnodiging tot deelname aan een enquête van het Sociaal Plan Bureau ontvangen over hoe Nederlanders in het buitenland tegen Nederland aankijken. Voor degenen die alsnog deze enquête willen invullen treft U hierbij de referentie van desbetreffende vragenlijst .

• Dutch Network Brussels. Ongetwijfeld heeft u belangstelling voor de bijeenkomsten, die deze belangenvereniging geïnitieerd door onze ambassade op hun programma heeft staan. Hier de laatste informatie.

Voor hen, die nog geen lid zijn van de Nederlandse Vereniging, maar wel graag de sfeer bij ons willen opsnuiven, kom langs op onze maandelijkse Happy Hours iedere eerste woensdag van de maand of bekijk ons Programma.

U kunt u ook vrijblijvend via contact inschrijven voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over alle interessante activiteiten en belevenissen.

Lid worden? Neem dan contact met ons op. Hopelijk tot binnenkort!